ЦИВИЛ-ЦЕНТАР ЗА СЛОБОДА

Нови фотографии од нападот врз Зијадин Села

ЦИВИЛ-Центар за слобода објави нови фотографии од крвавиот напад на Собранието на 27 април. На фотографиите е групата напаѓачи на пратеникот Зијадин Села. Според доверливи извори на ЦИВИЛ, едно лице кое се наоѓа на овие фотографии сè уште не е идентификувано. ЦИВИЛ ги повика институциите да ги извршат своите законски обврски и да ги приведат извршителите, организаторите и нарачателите на овој акт на тероризам.

Веќе е јасно дека светот никогаш нема да биде ист по завршувањето на пандемијата и дека последиците ќе креираат нови образовни можности.

повеќе

Време е да се слушнат мислењата на 30-те компании кои најдобро се справуваат со кризата.

повеќе

Мицкоски треба да побара собраниска расправа за односите со Бугарија или во перцепцијата на јавноста ќе биде изедначен со Заев. Лидерските средби не се институционална форма.

повеќе