Мицкоски повикан во полициската станица Центар

Лидерот на ВМРО -ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска е повикан на разговор во полициската станица Центар.

Од МВР  за МИА потврдиле дека во текот на денот се очекува Мицкоски да се појави во полиција за случајот кога од страна на инспектори беше затекнат како седи во внатрешноста на кафана во Дебар маало, иако тоа беше забрането поради ширење на ковид-19.

Секој може да биде менаџер во „добри денови", но најчесто менаџерската работа не е за „добрите денови" туку постојан баланс помеѓу проблемите и можностите за оптимизирано управување на компанијата.

повеќе

Нека се соберат во Дојран, нека се договорат и нека нѐ известат. Сите други пак нека се спремаат за вистински избори во постпандемискиот период.

повеќе

Дали е аксиом дека со членството во НАТО е гарантирана безбедноста на Македонија? Дали почеток на преговори значи и отворен пат за членство во ЕУ?

повеќе