И Собранието нуди виртуелна тура

Со прогласувањето на состојба на пандемија од страна на Светската здравствена организација и согласно препораките на Владата, од 11 март 2020 година сите едукативни активности наменети за јавноста, како и организирани посети на зградата на законодавниот дом се одложени се до нормализација на ситуацијата.

Во меѓувреме, секој што сака да ја разгледа внатрешноста на зградата, тоа може да го направи преку виртуелната тура на следниот линк:  http://vtour.sobranie.mk/

Доколку нешто радикално не се промени, не можеме да очекуваме дека нашата економија брзо ќе се нормализира и ќе излезе од сегашната криза.

повеќе

Како да разликуваш дали „Македонец” означува етничка припадност или државјанство? Според потребата на моментот!

повеќе