Синоќа за време на маршот на СДСМ

Герила акција: Зошто Мијалков е на слобода? Кој го пушти убиецот на Мартин?

За време на вчерашниот марш за правда, кој беше во организација на СДСМ, група граѓани наспроти маршо се појавија со неколку транспарентни - „Правдата ја нема, бројчаникот стоо…“., „Марш за амнестија за криминалот“, „Зошто Мијалков е на слобода“... Сведоци препознаа дека меѓу групата граѓани имало активисти на Левица.

Фото: Борче Поповски

Ама бидејќи капиталисти со ситни души ја владеат земјава јас и ти ќе плаќаме, коментираат бизнисмените.

повеќе

Овозможувањето континуитет на стопанството треба да биде на прво место во агендата на Владата, бидејќи закрепнувањето на економијата ќе дојде токму од приватниот сектор.

повеќе

Светот првично се соочи со кризата предизвикана од коронавирусот на некоординиран начин, при што огромен број држави едноставно ги игнорираа предупредувањата и настапуваа самостојно.

повеќе