„Бомба“ и за Заев: се зборува за 6 милиони евра и за адвокатот Димишков

Последниот ден од предизборната кампања, освен во последните обраќања на партиите, минува во знакот на „бомбите“. По аудио-снимката со Христијан Мицкоски, попладнево се појави уште една аудио-снимка, овојпат на Зоран Заев, објавена на нов Јутјуб канал „Зоки рекетарот“.

„Во еден период се појави овој Васко, на Димишкова брат. Совет ми даде, што да праваам бара пари, значи он ќе рече 6 милиони евра... јас влегувам во оваа работа“, се слуша на аудио-снимката која трае 12 секунди.

Неодамна, на дебатата со Мицкоски, Заев рече дека не се познава со адвокатот Васил Димишков.

На светов има доволно место и за доктори и за антиваксери, и за научници и инженери, како и за рамноземјани и антимаскери, за уметници и фантазери.

повеќе

Во Законот кој е предложен воопшто не се цели на попишување на реалната состојба на терен, туку се цели на попишување на сите возможни граѓани заради задоволување на политички цели.

повеќе

Веќе е јасно дека светот никогаш нема да биде ист по завршувањето на пандемијата и дека последиците ќе креираат нови образовни можности.

повеќе