по оставките на министрите од дуи

Груевски не се видел со Ахмети, но смета дека владината коалиција со ДУИ и натаму функционира

Не е точно дека во Владата се останати само ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ. Во Владата е и ДУИ. Како што сум информиран, таа партија ќе изврши замена на своите кадри, на што секако има право, изјави денеска Никола Груевски, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ кој додаде дека по оставките на министрите од ДУИ се уште немал средба со лидерот на ДУИ Али Ахмети.

Објавено на

02 Април 2016 - 16:01

Неколку години при здрав разум сакаат да ни наметнат и да нѐ убедат дека со соседна Бугарија сме имале заедничка историја. 

повеќе

Деновиве во Комората пристигна нацрт-концептот за даночни реформи, кој треба да претставува основа за јавна расправа во наредниот период.

повеќе

Концептот е насочен кон креирање на оптимален даночен систем, кој ќе го поддржи економскиот раст, а со тоа и животниот стандард на нашите граѓани.

 

повеќе