Денеска Заев пак во 14 часот со нова бомба

Зоран Заев, претседателот на СДСМ денеска во 14 часот ќе ја одржи петтата конференција за медиуми на која ќе бидат објавени нови снимки од прислушуваните разговори.

Вакцинирањето преку ред, слабата стратегија и лошата комуникација со јавноста ги обележаа првите месеци на вакцинирање во Хрватска која во моментов е близу дното на ЕУ во однос на процентот на вакцинирана популација. 

повеќе