На Клиниката за кожни болести

Сузана Николовска на местото на сменетата директорка Цаца Биљановска

Сузана Николовска е новата директорка на скопската Клиника за Кожни болести. Николовска дојде на местото на сменетата директорка Нина Цаца Биљановска откако пред неколку денови истата беше разрешена.

Цаца Биљановска една недела криела дека има симптоми на корона вирусот и нормално си одела на работа.

Таа во моментот е хоспитализирана на Клиниката за инфективни болести во Скопје откако и беше потврден коронавирус. 

Кога може оние кои пукаа по нас, оние кои ги убија Аце, Коки и Оливер да бидат на слобода, зошто не би бил помилуван и ти?

повеќе

Го регистрираме името Јунајтед Маседонианс и тогаја сетне почнаме да прајме отворени Илинденцки пикници – македонцки илинденцки, не со Богарите. Сами ние Македонци и народо трна.

повеќе

Она она што го нудат медиумите во времето на ковид-19 покажа колку тие не се подготвени за да известуваат во време на криза, а кризите ги има сè почесто.

повеќе