Образование по интернет – реалност или само фантазија?

Екипата на 5 минути факти, работеше на оваа тема. Голем број проблеми го мачат образованието во овој кризен период. Како се справуваат надлежните и кои се решенијата погледнете во следните 5 минути...

 

Еден на еден

Северна Македонија, исто така, мора да се придвижи кон енергетска независност, користејќи обновливи извори на енергија кои нема да му наштетат на кревкиот екосистем во оваа прекрасна земја.

повеќе

Турската влада има нови барања од социјалните медиуми и дигиталните платформи како што се Фејсбук (Facebook), Ватсап (Whatsapp), Инстаграм (Instagram) и Твитер (Twitter). 

повеќе

Баталете ги овие глупости со Бугарија, а Османи нека си фати патот до Брисел да земе обрасци за членство во ЕЕО и нека ги пополнат брзо.

повеќе