Мобилната болница кај Инфективната клиника е веќе поставена (ФОТО)

Меѓуинституционалната соработка вроди со плод. На крај сме со поставувањето на полската болница во кругот на Клинички центар. За неполни 7 дена. Град Скопје, Министерство за здравство, Министерство за одбрана, институции со светски стандарди на исполнителност. Благодарност до вработените, напиша пред малку на својот фејсбук-профил градоначалникот на Скопје Петре Шилегов.

 

Кога може оние кои пукаа по нас, оние кои ги убија Аце, Коки и Оливер да бидат на слобода, зошто не би бил помилуван и ти?

повеќе

Го регистрираме името Јунајтед Маседонианс и тогаја сетне почнаме да прајме отворени Илинденцки пикници – македонцки илинденцки, не со Богарите. Сами ние Македонци и народо трна.

повеќе

Она она што го нудат медиумите во времето на ковид-19 покажа колку тие не се подготвени за да известуваат во време на криза, а кризите ги има сè почесто.

повеќе