Бебе заразено со коронавирусот во Македонија

Бебе на возраст од неколку месеци е заразено со коронавирус, пренесе Слободен печат повикувајќи се на високи извори од Министерството за здравство.

Претходно најмладиот пациент со ковид-19 имаше две години.

 

Во повеќето земји во развој, ковид-19 предизвикува економски ураган.

повеќе

Бизнис заедницата која до пред некој месец постојано „трубеше“ како државата не треба да ѝ се меша во работата, веднаш почна да плаче за државна помош.

повеќе

Кога може оние кои пукаа по нас, оние кои ги убија Аце, Коки и Оливер да бидат на слобода, зошто не би бил помилуван и ти?

повеќе