Најдено мртво тело во Вардар, неофицијално се работи за исчезнатата Тројачанец

Денеска во 13 часот во водите на реката Вардар кај „Александар палас“ најдено е мртво тело на жена. Случајот во МВР го пријавил граѓанин кој го забележал телото во водата. 

Според првичните неофицијални информации се работи за Снежана Тројачанец која што беше пријавена за исчезната.

На местото се врши увид.

 

Природната и суровата храна се заменува со фабрички подготвени оброци и со обработена храна.

повеќе

Гувернерот, кој и да е, не е ничиј должник. Ниту на предлагачот, ниту на тие што ќе го изгласаат.

повеќе

Родовото прашање е клучен двигател за резултатите на здравството.

повеќе