ПОСЕТА НА ТУРСКИОТ МИНИСТЕР ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ

Мерцедесот "светна" за Чавушоглу (ВИДЕО)

Мерцедесот од речиси 600 илјади евра купен за потребите на поранешниот премиер Никола Груевски од буџетот на МВР почна да се користи за превоз на високи странски гости. Откако министерот Оливер Спасовски го покажа запоставен во лоша состојба, денеска тој беше „дотеран“ за приемот на турскиот министер за надворешни работи Мевлут Чавушоглу. 

Како што ветија премиерот Заев и министерот Спасовски, Мерцедесот нема да го вози никој македонски функционер, туку ќе биде чуван само за странските официјални гости.

                                    

                                                                                             Видео: ТВ21 

Во Мексико, Индија и Турција, жените завршуваат трипати повеќе обврски поврзани со грижа од мажите.

повеќе

Сега свесно или несвесно се оди во друг правец, сведувајќи ја  партијата  на ниво на  дебатен клуб.

повеќе

Најчести места каде што може да се препознае (и шири) говорот на омраза на интернет се всушност онлајн медиумите кои дозволуваат простор за коментирање.

повеќе