Да бидеме хумани

Малата Сандра боледува од тумор, потребни и се 12.000 евра за операција

Тринаесетгодишната Сандра Ангеловска од Крива Паланка боледува од тумор. Потребна е итна операција која мора да се изврши во странство и чини 12.000 евра. Нејзините родители и членови на семејството преку социјалните мрежи бараат помош во финансиски средства, бидејќи немаат доволно пари за операцијата на девојчето кое му е неопходна за да може да живее.

Отворена е жиро-сметка на која може да донирате, а веќе од понеделник семејството ќе отвори и телефонска линија на која ќе можете со еден телефонски повик да донирате за да го спасиме животот на малата Сандра.

Да бидеме хумани и да помогнеме за девојчето да може да продолжи со својот живот и да продолжи да го живее своето детство. 

Број на сметка 200 - 0022909374 – 56 Стопанска Банка
На Далибор Ангеловски (татко на Сандра) со ЕМБГ 0306982424005Министерството за финансии во изминатиот период активно работеше на реформа за унапредување на фискалната децентрализација, која нуди сериозно системско решение за стабилни финансии на општините кои ќе значат одговорни општини и испорака на квалитетни и ефикасни услуги за граѓаните. 

повеќе

Либералната империјалистичка доктрина на Америка е одговорна за ужасниот масакр во места како Виетнам, Ирак и Централна Америка. Но Америка, исто така, произведе либерална антиимперијалистичка доктрина што останува затскриена во една ТВ-серија што ја восхитува американската публика уште од 1966 година.

повеќе

Граѓани, бегалци, мигранти, веќе не ни е важно – се чини дека никој не гледа светла иднина за себе во Албанија.

повеќе