Македонија во 2 минути (ВИДЕО)

Македонската приказна, културното и историското наследство, успесите и падовите на македонскиот народ, и се останато за Македонија, во само две минути. Овој спот е дело на Мартин Стефановски. Треба да се види.

Најдобар пример за чествување на заеднички празннк од минатото меѓу две соседни држави е денот „Д" на Франција и Германија.

повеќе

Прашањето на потпишување договор за добрососедство со Бугарија е вештачко прашање.

повеќе

Никој од политичарите не сака на народот да му ја каже вистината. Вистината за Македонија.

повеќе