Лидерот на Независни Грци

Каменос: СИРИЗА се самоуби во Преспа

Во исто време додека грчките телевизии ja објавува процената на изборниот резултат од агенциите за испитување на јавното мислење, лидерот на Независни Грци, Панос Каменос, даде коментар на својот официјален твитер-профил.

„СИРИЗА се самоуби во Преспа“, напиша Каменос.

Според процените на изборниот резултат за евроизборите од агенциите за рејтинг спроведени за грчките телевизии, Независни Грци добиваат меѓу еден и два отсто од граѓаните.

Оваа администрација нема намера Скопје во догледна иднина да стане одржлив зелен град и тоа е јасно одразено во буџетот за 2020 година.

повеќе

Излегува дека само Македонците на овој свет се должни пред сè да се грижат за правата на сите други луѓе и на крајот да размислуваат (но само да размислуваат) за себе.

повеќе