Изменет сообраќаен режим на патот Маврово-Кичево

Промена на режимот на сообраќај ќе има денеска на патниот правец Маврово -Кичево, информира Авто мото сојузот на Македонија.

Изменетиот сообраќаен режим е поради градежни активности за поставување индуктивни јами на автопатот А2.

„Сметам на вас“. Со овие зборови, претседателот Макрон апелираше до граѓаните на Северна Македонија да гласаат за Преспанскиот договор на референдумот на 30 септември 2018.

повеќе

Сѐ додека Македонија ја претставуваат „политички најподобните" ќе тонеме длабоко и уште повеќе ќе се раслојуваме.

повеќе

По определувањето на мерката ефективен притвор, притворениот раководен функционер не може да издава полноважни правни акти, меѓу другото, и поради фактот што го нема службениот печат.

повеќе