Скопје задушено од згради, урбанистички хаос во метрополата (ФОТО+АУДИО)

ФоТон е нова рубрика на МКД.мк и иновативен нов жанр на презентирање на нашите новинарски приказни, кои отсега на нашиот сајт ќе може и да ги слушнете.

автор: Сунчица Стојановска | фото: Маја Златева

Информациите на овој веб-сајт не се официјални информации од Владата на САД и не ги претставуваат гледиштата или ставовите на УСАИД или Владата на САД

Објавено

Четврток, Август 3, 2017 - 12:54