ФоТон

Топилницата умре, се роди нов загадувач во Велес - фабриката за вар кај Превалец (ФОТО+АУДИО)

Морбидна глетка нѐ пречека во велешкото предградие Превалец. Тука, на педесетина метри од куќите, дробилките на фабриката за вар на фирмата „Каменолом техно павер“ чиниш толку го „ископале“ ридот, што тој ќе се урне и ќе ги поклопи

автор: Александра Филиповска | фото: Роберт Атанасовски

(Продолжува)

Информациите на овој веб-сајт не се официјални информации од Владата на САД и не ги претставуваат гледиштата или ставовите на УСАИД или Владата на САД

Објавено

Вторник, Јануари 16, 2018 - 13:41