ФоТон

Шест за сто, ајмо народе! Пазарот во Шутка, помагајќи им на сиромашните, стана вирус за сивата економија (ФОТО+АУДИО)

Ако сакате „оригинал" стока од светски познатите модни дизајнери, може да го посетите пазарот во Шутка. Таму за малку пари ќе си купите парчиња облека со непотврден квалитет, но како што велат продавачите - „гарант бренд облека".

автор: Катерина Додевска | фото: Редакција МКД.мк

Информациите на овој веб-сајт не се официјални информации од Владата на САД и не ги претставуваат гледиштата или ставовите на УСАИД или Владата на САД

Објавено

Сабота, Мај 5, 2018 - 18:09