Нашите пожарникари: херои во униформи што го ризикуваат својот живот за да спасат туѓ (ФОТО+АУДИО)

Немаат супермоќи, но имаат моќ да спасуваат животи. Го ризикуваат сопствениот за да спасат туѓ живот. Работат тимски и влегуваат во оган тогаш кога сите бегаат од него. Тоа се нашите пожарникари.

автор: Катерина Додевска | фото: Роберт Атанасовски

Информациите на овој веб-сајт не се официјални информации од Владата на САД и не ги претставуваат гледиштата или ставовите на УСАИД или Владата на САД

Објавено

Четврток, Февруари 22, 2018 - 09:20