ФоТон

Која мајка сака да си го гледа детето како ѝ умира од дрога (ФОТО+АУДИО)

Судбината на овие две деца чиј живот наместо нагоре кон облаците, одамна се втурнал во амбис, ја делат стотици деца низ Македонија.

автор: Александра Филиповска | фото: Роберт Атанасовски

(Продолжува)

Информациите на овој веб-сајт не се официјални информации од Владата на САД и не ги претставуваат гледиштата или ставовите на УСАИД или Владата на САД

Објавено

Петок, Јануари 5, 2018 - 16:30