Стајковци и Ченто една година по катастрофалните поплави

Една година по поплавите: Тато паѓа дожд, пак ли ќе се спасуваме? (ФОТО+АУДИО)

ФоТон е нова рубрика на МКД.мк и иновативен нов жанр на презентирање на нашите новинарски приказни, кои отсега на нашиот сајт ќе може и да ги слушнете.

автор: Катерина Додевска | фото: Роберт Атанасовски

Информациите на овој веб-сајт не се официјални информации од Владата на САД и не ги претставуваат гледиштата или ставовите на УСАИД или Владата на САД

Објавено

Среда, Август 9, 2017 - 13:15