ФоТон

Една деценија немаат имотни листови за становите, а сега ќе плаќаат и казна за инвеститорот (ФОТО+АУДИО)

Вкупно 30 сопственици на станови во зграда во центарот на Скопје треба дополнително да платат секој по 2.400 евра за комуналии што не ги платила фирмата „Лем Инженеринг". Тоа е епилогот од децениска голгота почната уште во 2004 година, но и слика на урбанистичкиот хаос во Скопје

автор: Сунчица Стојановска Зоксимовска | фото: Роберт Атанасовски

Информациите на овој веб-сајт не се официјални информации од Владата на САД и не ги претставуваат гледиштата или ставовите на УСАИД или Владата на САД

Објавено

Вторник, Октомври 17, 2017 - 11:55