ФоТон

Активниот туризам, кој го крева адреналинот на странците, наместо на „промо“ е ставен на „игнор“ (ФОТО+АУДИО)

Качување по карпи, адреналински скијачки тури, планинарење, велосипедски тури низ раскошните планински предели во земјава... се само дел од понудите што го креваат адреналинот на странските туристи што одлучиле да одморат во земјава.

автор: Александра Филиповска | фото: Архива

Информациите на овој веб-сајт не се официјални информации од Владата на САД и не ги претставуваат гледиштата или ставовите на УСАИД или Владата на САД

Објавено

Недела, Април 22, 2018 - 13:41