За повкусни патувања: точи гориво на ОКТА, добиј ваучер за гратис во KFC

Што е најважно кога тргнуваш на пат? Да имаш доволно гориво и да си добро најаден.Од сега патувањата стануваат повкусни.

ОКТА и КФЦ  подготвија изненадувања за купувачите. Наполнете квалитетно гориво за 1000 денари на бензинските станици на ОКТА и добијте ваучер за гратис помфрит и пијалок во КФЦ.

Акциите важат на бензинските станици на ОКТА во Карпош, Автокоманда, Лисиче, Аеродром, бензинските станици на влез и излез од Скопје. ОКТА секогаш со врвен квалитет и најдобра услуга!

Комерцијален текст

 

Со францускиот предлог на патот кон ЕУ македонскиот народ ќе ја изгуби историската тапија врз сопствената свест и наследство.

повеќе

Ако пак се натури овој бесмислен консензус на Франција, кој ги признава сите емоции на Бугарија, тогаш оваа неспособна власт ќе не одведе подлабоко од сегашниот амбис.

повеќе

Во новите предлози се направени само формални, но не и суштествени промени, во однос на претходниот предлог (кој Владата го нема објавено).

повеќе