За повкусни патувања: точи гориво на ОКТА, добиј ваучер за гратис во KFC

Што е најважно кога тргнуваш на пат? Да имаш доволно гориво и да си добро најаден.Од сега патувањата стануваат повкусни.

ОКТА и КФЦ  подготвија изненадувања за купувачите. Наполнете квалитетно гориво за 1000 денари на бензинските станици на ОКТА и добијте ваучер за гратис помфрит и пијалок во КФЦ.

Акциите важат на бензинските станици на ОКТА во Карпош, Автокоманда, Лисиче, Аеродром, бензинските станици на влез и излез од Скопје. ОКТА секогаш со врвен квалитет и најдобра услуга!

Комерцијален текст

 

Колку и да сакаме Украинците да добијат целосна правда, на ерата на славни војни, несомнени победи и чисти порази ѝ дојде крајот. 

повеќе

Македонскиот народ мора да ја заштити автокефалноста на својата Македонска православна црква - Охридска архиепископија, како еден од носечките елементи на неговиот идентитет, од сите загрозувања од Фанар, од СПЦ и другите меѓународни црковни и други чинители. Време е за нов Македонски црковно-народен собир, како во 1945 година.

повеќе

Сите политичари и безмалку сите новинари во Македонија, се со став дека нема или поточно не е можен план Б во преговарањето за влез во ЕУ со Бугарија.

повеќе