Државна лотарија

Вториот Мини уан од Мини макси отпатува за Тетово

Пред салонот М -КАР во Скопје Државна Лотарија додели уште еден автомобил Mини уан (МINI ONE) од инстант лозот Мини макси. Среќниот добитник е Меридон Муртезани од Тетово.

Меридон вели често купува инстант лозови, а овој лоз го купил за роденденот на неговата внука во трговскиот центар Палма мол во Тетово,  од  продажното  место на Државна лотарија.

Инстант лозот Мини макси во продажба е од 6 септември 2019 година, a како главни добивки од овој инстант лоз се 10 автомобили  BMW X1 и 5 автомобили MINI ONE.

Покрај автомобилите лозот нуди можност и за многу парични добивки.

 

Во повеќето земји во развој, ковид-19 предизвикува економски ураган.

повеќе

Бизнис заедницата која до пред некој месец постојано „трубеше“ како државата не треба да ѝ се меша во работата, веднаш почна да плаче за државна помош.

повеќе

Кога може оние кои пукаа по нас, оние кои ги убија Аце, Коки и Оливер да бидат на слобода, зошто не би бил помилуван и ти?

повеќе