Втора шанса за милион - нова акција на Спорт лајф

Во периодот од 18 октомври до 19 декември во Спорт лајф и недобитните тикети, добиваат.

Со акцијата под името Втора шанса за милион, со еден промашен тип на тикетот, останувате во игра со погодените коефициенти на другите натпревари. Играчот со најголем збирен погоден вкупен коефициент во времетраење на акцијата, добива  1.000.000 денари, а за останатите 4 прворангирани играчи следуваат поени за подароци од СЛ маркетот.

Акцијата важи за членовите на СЛ клубот, така што со приложување на СЛ клуб картичката при уплатата на тикетите, тие ќе можат да учествуваат во Втора шанса за милион денари. Доколку двајца или повеќе играчи на крајот на кампањата имаат ист збирен најголем погоден вкупен коефициент, за прв ќе се смета оној кој има најголем број тикети со еден промашен натпревар. Акцијата ги опфаќа  сите тикети со најмалку три натпревари на кои има еден промашен пар: несистемски тикети (со една комбинација, системските не се во конкуренција), тикети од обложување во живо и микс тикети.

„За тикетите со еден промашен тип, играта не застанува! Доколку сте член на SL клубот  добивате ексклузивното право за учество во Втора шанса за милион, како и за многу други поволности и добивки“, истакнуваат од Спорт лајф.

За преродба требаат само три чекора: промена на изборниот модел, укинување на мега и квази државниот апарат заедно со сите паразити во него и економски план за ревитализација на земјата.

повеќе

Нашиот капацитет за справување со општи кризи е ограничен. Дали здравството е немоќно, или ние не можеме да се прилагодиме на промени?

повеќе

 За базата во Ново Село, Бугарија не добива ни долар за закупнина, а отворени се и бројни прашања за животната средина.

повеќе