Во ноември Видеолотарија исплати 39 милиони денари

Фантастична сума од  39.104.212 денари е збирниот износ кој Видеолотарија касинос Австрија го исплати кај играчите  за Супер милионер, Милионер и Миниџекпот во  ноември.

Секој месец е милионски за играчите на Видеолотарија касинос Австрија. Ноември донесе радост кај многу играчи на видеолотариските терминали. Овој месец, најголемата добивка, најпосакуваниот Супер милионер џекпот го освои играч од Куманово на 2 ноември. Добивката беше вредна 8.241.176 денари.

Најголемиот Милионер џекпот, во текот на ноември беше вреден 1.749.120 денари. Добивката е освоена на 16 ноември во Моцарт во Кавадарци.

На почетокот на декември заедно со играчите, повторно се радуваме на добивките.  Овојпат со причина плус. Видеолотарија касинос Австрија од први декември активираше нова добивка, Новогодишен супер милионер со дефиниран опсег на добивката од 24 до 36 милиони денари или околу 600.000 евра. Ова е најголемата џекпот добивка на сите времиња кај нас.

Комерцијален текст

Калоѓера не може да премолчи, не може да замиже пред историската вистина на Македонија, па затоа во својот живот се определил да македонствува.

повеќе

Слушањето како способност да го фокусираме вниманието на аудитивните дразби е важен аспект на нашиот живот и значително влијае на неговиот квалитет во сите сегменти.

повеќе

„Ќе дојде ден, кога пазарите отворени за трговија и размена на идеи, ќе бидат единствените борбени полиња“ - Виктор Иго

повеќе