По повод светскиот ден на астмата

Во мај во Никоб лаб промотивни цени за алерготестови

Сезоната на алергиите е во полн ек, а симптомите како кивање, кашлање, пецкање и чешање на очите и носот се најчести при алергиски реакции. Отстранете го секое сомневање и бидете сигурни што ги предизвикува овие симптоми. 

Во Никоб лаб се изработуваат најсовремени квантитативни алерготестови преку крв од производителот Polycheck® произведени во Германија.
Предноста на тестовите кои се изведуваат преку крв: безбедност за пациентот- нема никаков контакт со алергените; терапијата која ја прима за алергии нема никаква интерференција со тестот и не треба да се прекинува; може да се изработи во било кое време; сигурност во резултатот- точно ги идентификува алергените.
По повод Светскиот ден на астмата, Никоб лаб нуди промотивни цени на:
панел за инхалациони алергени со 20 алергени,
панел за инхалациони алергени со 30 алергени и 
педијатрискиот панел со 30 алергени.
Дополнително нудиме и :
панел за нутрициони алергени  со 30 алергени,
панел за нутрициони алергени со 10 алергени.
Цена:
инхалационен панел со 20 алергени  - 2.000 денари,  
инхалационен панел со 30 алергени – 3.000 денари, 
педијатриски панел со 30 алергени – 3.000 денари,  
прехрамбен панел со 30 алергени – 3.000 денари и 
прехрамбен панел со 10 алергени – 1.500 денари. 
Истовремено, од Никоб лаб известуваат дека продолжуваат со промоцијата за подарок, со секој направен ковид-19 тест - ПЦР тест, брз антигенски тест или било која биохемиска анализа се добива подарок шише црвено вино од новата урбана винарија Парагон.
Комерцијален текст
 

Римскиот политичар и филозоф, Марк Тулиј Цицерон, во I век пред н.е. укажал дека „кога немате основа за аргумент, злоставувајте го тој што ве обвинува“.

повеќе

Со појавата не енергетската криза многу земји отстапија од зацртаните планови за намалување на емисиите на стакленички гасови.

повеќе

Работите во Македонија забегаа до тој степен што за нив мора да се пишува отворено, „револуционерно“.

повеќе