Во Ист гејт мол попустите продолжуваат цел викенд

Во над 90 модни и спортски марки почнаа со сезонско намалување и попустите се од 50 до 70%. Ист гејт мол најавува кул викенд, денови со многу сладолед и освежување, а во недела настап на популарните старомаалци „Дајте музика".

Ноќниот шопинг во Ист гејт мол помина со огромен интерес. Големите попусти ги преполнија продавниците со купувачи, а тие пак беа презадоволни од намалените цени, музиката... Се купуваат најмногу модни и спортски и марки, но не изостанаа и производите за домаќинствата и покуќнината.

Во Ист гејт мол има понуда за сечиј џеб, и навистина попустите сега се фантастични, а бесплатниот паркинг и широките коридори и природната светлина се нешто најпогодно што го прави шопингот во овој трговски центар најдобро искуство во Македонија.

Ист гејт мол - продолжува со попустите во над 90 модни и спортски марки, кои започнаа со сезонско намалување и нудат екстра намалени цени, до 50 и 70%.

Ист гејт мол најавува кул викенд, денови со многу сладолед и освежување, а во недела настап на популарните старомаалци „Дајте музика”, кои ќе одржат претстава мјузикл за првпат во живо и на отворено, на источното плато на трговскиот центар, на 26 јуни, недела, 18 часот.

Комерцијален текст

Одлучната изборна победа на италијанската десница овозможува нејзиниот лидер да биде првата жена премиер во Италија и прва која тврди дека недвосмислено има постфашистичко потекло.

повеќе

Нов фронт за работа на градежните фирми на веќе изградените згради (и куќи) треба да биде топлинската изолација.

повеќе

Во Македонија не постои никаква забрана за конверзиона терапија, а лиценцираните психолози што може да се јават како спроведувачи или наведувачи на ваква „терапија“, за жал, не сносат никакви последици.

повеќе