УНИ банка со летна промоција „Кеш без провизија”

УНИ банка АД Скопје започна нова летна промотивна акција за своите клиенти. Во рамките на промоцијата, сите иматели на Mastercard кредитни картички, издадени од банката ќе имаат можност без провизија да подигнуваат готовина на банкоматите на УНИ банка.

Промотивната кампања „Кеш без провизија“  започна од 1 јули и ќе трае до 31 август 2019г.  Mastercard кредитната картичка нуди можност за купување на еднакви месечни рати без камата кај повеќе од 200 трговци партнери на УНИ банка, месечен минимум за плаќање - 5% од износот на долгот,  без провизија при плаќање во трговската мрежа и користење на мобилно и електронско банкарство.

Комерцијален текст

Нека се соберат во Дојран, нека се договорат и нека нѐ известат. Сите други пак нека се спремаат за вистински избори во постпандемискиот период.

повеќе

Дали е аксиом дека со членството во НАТО е гарантирана безбедноста на Македонија? Дали почеток на преговори значи и отворен пат за членство во ЕУ?

повеќе

Што е со оние граѓани кои не се вклопуваат во нашиот (би)етнички дискурс?

повеќе