Tројца нови добитници на Милионер џек пот на Државна видеолотарија

Видеолотарија касинос Австрија минатата недела им донесе среќа на тројца нови добитници на Милионер џек пот од преку 4,5 милиони денари.

Прв меѓу нив се израдува Шаим Дибранов од Берово. На 6 јули во објектот на Спорт лајф, тој видел седум цифри на видеолотарискиот апарат и сфатил дека е новиот милионер. Стана добитник на 1.608.537денари, а кога дојде по својата добивка ни раскажа како претчувствувал оти нешто големо ќе се случи. Ова не е прв среќен момент во неговиот живот, вели Шаим, бидејќи и претходно добивал по нешто, но далеку помали суми од оваа милионска. Уште не знае како ќе ги искористи парите, но сигурно ќе си купи нешто вредно за дома.

Шаим „повлече нога“ и беше само прв од тројцата милионери за оваа недела. На 8 јули, во Глобал гејминг, во Скопје освоен беше Милионер џек пот вреден 1.399.811 денари, а вчера, еден среќник во Теарце донесе 1.558.816 денари.

Милионер џек пот на Видеолотарија касинос Австрија и понатаму потврдува дека е добивка која константно ги радува верните играчи од недела во недела, со суми од 1.200.000 до 1.800.000 денари.

Комерцијален текст

Под менторство на овој истраен истражувач, научник и педагог, се развивале и се формирале многумина трудбеници и афирматори на македонското културно наследство.

повеќе

Ковидот нема да нѐ победи. Да зборуваме за раст и развој, за подобар и забрзан раст, за паметен и зелен развој.

повеќе

Размислуваме како можеме да ја заштедиме и заштитиме водата, но само додека немаме вода!

повеќе