Триглав со нова услуга на пазарот, oнлајн плаќање на фактури

Триглав oсигурување воведе нова услуга на пазарот, онлајн плаќање на фактури. Оваа услуга за клиентите е достапна на веб страницата на компанијата во делот Онлајн услуги.

Со цел олеснување на обврските, превенција и заштита на сите нас, Триглав осигурување воведе нова услуга на пазарот, oнлајн плаќање на фактури. На овој начин компанијата им овозможи на клиентите во секое време, од својот дом, на многу едноставен начин да ги реализираат своите обврски кон Триглав.

„И во овие тешки моменти на предизвици, изменет начин на живот и на работа, како и неизвесност, подготвени сме да помогнеме на нашите клиенти и партнери, кои согласно нашата развојна стратегија се на прво место. Денес почнуваме да нудиме можност за електронско плаќање на фактури, бидејќи како компанија сме должни да обезбедиме алатки, кои ќе ги олеснат сите аспекти од животот, особено имајќи предвид колку е во овој период важно сите да останеме дома и да го заштитиме нашето и здравјето на сите околу нас“, изјави главниот извршен директор на компанијата Ѓорѓе Војновиќ

Триглав осигурување и натаму останува достапен за сите услуги и производи, а компанијата работи со времено изменето работно време секој работен ден од 09 часот до 13 часот.

Полисите за осигурување клиентите можат да ги добијат по електронски пат. За таа цел треба да се обратат телефонски на својот осигурителен агент, или пак на e-polisa@triglav.mk. Штетите можат да се пријават електронски на steti@triglav.mk, со приложување на комплетна документација.

За итни автомобилски штети клиентите можат да закажат термин за пријава и проценка на штети на броевите. 

Нашиот капацитет за справување со општи кризи е ограничен. Дали здравството е немоќно, или ние не можеме да се прилагодиме на промени?

повеќе

 За базата во Ново Село, Бугарија не добива ни долар за закупнина, а отворени се и бројни прашања за животната средина.

повеќе

Се поставува прашањето, дали треба да се жртвува слободата за сметка на жртвите кои се последица од вирусот, кој не можеме да го спречиме освен со строги санкции и мерки?

повеќе