Станбен кредит од Комерцијална банка со најниски каматни стапки и најдолг рок на отплата до 40 години

Станбениот кредит на Комерцијална банка, кој ги има најниските каматни стапки на пазарот, отсега е и со најдолг рок на отплата до 40 години.

Со станбениот кредит на Комерцијална банка клиентите добиваат уникатна можност за нов стан или куќа по најповолни услови на пазарот. Кредитот е со каматни стапки од само 2,9%, фиксна во првите 10 години, и 3,7%, променлива за останатиот период на отплата. Во промотивниот период до 31 август е без надомест за одобрување и за процена на имот и со можност за добивање и СМАРТ кредит преку картичка со лимит од 120.000 денари.

Станбениот кредит е достапен во опции со или без вклучено животно осигурување преку Триглав осигурување живот АД Скопје, со можност за купување дом или деловен простор.

Комерцијален текст

 

Со францускиот предлог на патот кон ЕУ македонскиот народ ќе ја изгуби историската тапија врз сопствената свест и наследство.

повеќе

Ако пак се натури овој бесмислен консензус на Франција, кој ги признава сите емоции на Бугарија, тогаш оваа неспособна власт ќе не одведе подлабоко од сегашниот амбис.

повеќе

Во новите предлози се направени само формални, но не и суштествени промени, во однос на претходниот предлог (кој Владата го нема објавено).

повеќе