Спорт лајф во акција за здрав и спортски живот, награди скутер, велосипед, тротинет...

Во согласност со здравиот и спортски живот, Спорт лајф ја воведе играта „Лето на тркала" која ќе се одвива до 30-ти мај оваа година. Сè што е потребно е да се одиграат најмалку 6 натпревари на еден тикет од акциската понуда и да се фати највисок вкупен коефициент.

Највисоките 3 погодени вкупни коефициенти ќе освојат вредни „тркала“: скутер Aprilia SR 50 R, велосипед Specialized Sirrus Hybrid и електричен тротинет Mi M365, а за 4-тото и 5-тото место следуваат 200.000 и 100.000 поени за производи од  SL Market. За тикетите од оваа акција е определен и бонус на добивките од 5%.

Tековното рангирање на играчите можете да го следите тука.

Помина времето кога политиката беше „шаховска борба“ на политичките актери, која неретко се одвиваше далеку од очите на јавноста и беше доста неразбирлива за обичниот гласач. 

повеќе

Државата треба повеќе да се вклучи во промовирање на младинско претприемништво како економска активност која би помогнала за намалување на невработеноста.

повеќе

Без оглед на политичката заднина на случајот за изнудување, владата во Скопје мора да се фокусира на темелна истрага наместо на ограничување на штетата.

повеќе