Со Maстеркард од Комерцијална банка „Три пати плати и освој“ поврат на средства

Мастеркард (Mastercard) дебитните и кредитните картички од Комерцијална банка ова лето ве носат во светот на забавата и наградите - „Три пати плати и освој“!

Со минимум три трансакции од по најмалку 2.000 денари во ресторани, хотели или бензински пумпи со вашата дебит Мастеркард (Debit Mastercard, Debit Mastercard World, Mastercard Standard, Mastercard Revolving, Mastercard Skopje City Mall или Mastercard Platinum), каде било во земјава, станувате потенцијален добитник на награда од 600 денари исплатени на вашата сметка.

Наградите ќе ги добијат првите 500 корисници на Maстеркард картички од Комерцијална банка кои ќе ги исполнат условите за поврат на средства.

Наградната игра трае од 1 јули до 15 август. 

Комерцијален текст

 

 

Безбедноста, енергијата и миграцијата се три приоритети со најголема важност за британските граѓани, така што тие се на и на самиот врв на мојата агенда. Затоа патувам за Прага на средбата со европските лидери.

повеќе

Камбаните бијат поради нашата некадарна дипломатија, која е професионално  одговорна за дебаклот со Договорот со Бугарија, а пред тоа за Преспанскиот договор.

повеќе

На 6 октомври 1946 година почна носењето на моштите на Гоце Делчев од Софија во Скопје, столицата на слободна Македонија.

повеќе