Со еден потег осигурете се, штедете и оплодувајте ги своите средства

Животот е единствен за секого, бесценет и прекрасен. Ако минатите моменти го облагородуваат, идните чекаат да бидат создадени, а што ќе испишеме и каква приказна ќе создадеме, зависи лично од нас. Можеме да го збогатиме со единствени моменти и со содржини што ќе си ги создадеме. Дали тоа ќе бидат патувања во егзотични дестинации, обнова на домот, покомфорен живот или школување на децата, сите големи планови можеме да ги реализираме и со тоа да си создадеме идни скапоцени животни моменти.

Колку порано ќе почнете да размислувате за иднината и дел од парите да издвојувате за животно осигурување, толку полисата ќе биде поповолна, а акумулираните средства со текот на годините можат да ви послужат за остварување разни желби. Кога станува збор за животното осигурување, штедењето и сигурноста се најважни. Штедејќи, инвестираме во поубава иднина и обезбедуваме финансиска сигурност за нас и за нашето семејство. Постојат различни можности за штедење, а еден од најсигурните, со кој не само што се создава заштеда туку и се осигурувате од несакани последици, е животното осигурување.

Со цел повеќе да уживате во животот потребни се средства за да ги исполните сите планови и да создадете ексклузивни моменти. Животот можете да го осигурите само со еден потег, да штедите за идните планови и да ги оплодувате средствата. Компанијата Кроациа осигурување овозможува единствена понуда - Ексклузив осигурување на животот, што претставува ексклузивна полиса за животно осигурување, со која освен што го осигурувате животот сега, преку штедењето и оплодувањето на средствата добивате можност да ги остварите сите моменти што ги посакувате и за кои цел живот сонувате.

Комерцијален текст

Ексклузив осигурувањето на животот претставува посебен и единствен производ бидејќи на осигуреникот му овозможува повеќе придобивки и поголема осигурена сума во однос на уплатената премија (во висина од 9 до 37 отсто). Со оваа полиса обезбедувате временски и просторно осигурување, сигурна исплата на вложените средства, финансиска сигурност за себе и за семејството, а заштедувате и средства што се сигурен капитал за разните животни приоритети. Осигурувањето вклучува брза исплата на осигурената сума при настанување осигурен случај и сами го одбирате корисникот на средствата ако нешто ви се случи вам.

Полисата е достапна за лица од 14 до 65 години и со траење на осигурувањето од 10 до 25 години, со што се овозможува создавање толку значаен и потребен капитал за сигурни и обезбедени пензионерски денови. Исто така, оваа полиса е достапна и за деца од 1 месец до 13 години. Овозможена е еднократна уплата на премијата за целиот осигурителен период, а минималната уплата на премијата е 1.000 евра за деца до 13 години и 2.500 евра за осигуреници од 14 до 65 години.

 

Овој тип осигурување нуди можност и за вклучување дополнителни осигурувања, меѓу кои се: дополнително осигурување од незгода, дополнително здравствено осигурување од тешки болни состојби, дополнително здравствено осигурување од малигни болести, дополнително здравствено осигурување во случај на оперативни зафати и дополнително ризико осигурување. Полисата опфаќа и осигурително покритие на ризикот од смрт на осигуреникот предизвикан од ковид-19.

Сведоци сме деновиве на сензационална приказна за некаков американски тим кој, внимавајте, агресивно ќе ловел корупција во Македонија.

повеќе

Најавите на американската администрација за бескомпромисна  борба против овие корумпирани,  неспособни  и криминални структури на сите нивоа на државата за македонските граѓани се единствено светло во тунелот.

повеќе

Концептот на даночната реформа, кој го претставивме минатата недела на заедничка прес конференција со премиерот е дел од поголем процес за креирање на оптимален даночен систем кој ќе биде праведен и ќе го поддржи економскиот раст.

повеќе