Самсунг ги дарува купувачите на новата моќна Галакси С серија

Идните сопственици на моќната Галакси С10 (Galaxy S10) серија ќе имаат уште една причина да се радуваат на купувањето на новите С10е (S10e), С10 (S10) и С10+ (S10+) уреди, затоа што на подарок ќе добијат безжични “Y500 AKG Harman“ слушалки во вредност од 14.500 денари. За потрошувачите максимално да уживаат во својот уред без грижи, покрај слушалките со високо квалитетни аудио перформанси, ќе добијат и право на една година осигурување во случај на оштетување на екранот.

Правото на подарок и осигурување на екранот се стекнува откако гордите сопственици на моќен уред од новата Галакси С серија, во рок од седум дена од датумот на купување, ќе се регистрираат на страницата www.samsungsp.eu/mk/. Поволностите можат да ги искористат и правни лица, кои пополнуваат посебна регистрациска форма во рамки на горенаведениот линк.

Промоцијата која опфаќа осигурување на екранот и подарок слушалки важи за уредите од Галакси С10 серијата купени во период од 10.05.2019 до 07.06.2019, додека времетраењето на процесот на регистрација е од 10.05.2019 до 14.06.2019 година.

Оваа акција се однесува само за уредите купени кај официјалните продажни партнери на компанијата Самсунг. Сите заинтересирани повеќе информации може да пронајдат на следниот линк: www.samsung.com/rs/offer/samsung-podaruva-mk/.  

Комерцијален текст 

Кризата на вредности влијае негативно на балансот помеѓу императивот за слобода и потребата за безбедност, стеснувајќи го либералниот простор на современо конципираните општества.

повеќе

Mора да се научиме како да ги градиме политиките кои ќе водат кон осврт на сите теми важни за градење позитивен мир, но и реторички да останеме конзистентни на она за што се залагаме.

повеќе

Во изминатите 24 години откако Македонија и САД воспоставија официјални дипломатски односи, македонско-американските трговски врски растат бавно, но сигурно.

повеќе