Реплек во првиот квартал од годинава бележи раст на прометот од 48%

Компанијата Реплек фарм за првиот квартал во 2021 година бележи покачување на прометот од 48% во споредба со со истиот период (јануари-март) лани.

Овој раст се однесува на продажбите на сите пазари на кои сме присутни, дополниетлно странските пазари придонесуваат во најголем процент на овој раст, се вели во соопштението на компанијата Реплек фарм.

Европа е решена да се ослободи од меката моќ на Москва (енергенсите), а и на дипломатско поле сака да и стави до знаење дека и за неа ќе има „црвени линии“. 

повеќе

Незабележливите разлики во нашето однесување кои се дел од психолошката манипулација на социјалните мрежи се предизвикани од надзорниот капитализам и ја нарушуваат демократската култура и личната автономија.

повеќе

После десетици години се решава холдингот, неданочните давачки и царинските тарифи значајни за бизнисот.

повеќе