Видео лотарија

Првпат одиграл и добил Милионер џек пот

Среќата има свои патишта за да стигне до целта – кому и кога да му се насмевне. Најголем сведок за ова е еден од последните добитници на Милионер џек пот од Видеолотарија касинос Австрија, Ивица Георгиевски.  Тој освои Милионер џек пот вреден 1.632.196,00 денари.

На 28 април, кај еден од деловните соработници на Видеолотарија касинос Австрија, во Делта бет Моцарт во населбата Ѓорче Петров, во Скопје, Ивица станал добитник на Милионер џек пот вреден 1.632.196,00 денари. Она што е куриозитет е дека тој е овде само привремено, си дошол од Америка и никогаш немал играно на видеолотариските терминали на Видеолотарија касинос Австрија. Раскажува како го убедил еден другар, му рекол да одигра колку да се забавуваат, но токму тоа се покажало пресудно да стане милионер.

Ивица дојде да си го подигне својот чек, возбуден и среќен, бидејќи сигурно не планирал по својата посета од Америка да стане побогат за преку 1,6 милиони денари, па затоа допрва ќе размислува како ќе ги потроши.

Тој ја доби една од двете Милионер џек пот добивки минатава недела, а она што е интересно е дека и втората добивка Милионер џек пот е освоена во населбата Ѓорче Петров. Милионер џек пот добивката вредна 1.402.700,00 е освоена на 30 април, кај деловниот соработник Златна копачка, а нејзиниот сопственик кој пристигна во Видеолотарија касинос Австрија, посака да остане анонимен.

Комерцијален текст

Kога веќе треба да се држи комбинирана настава, колку и да е комплицирана таа „равенка“, во неа не смее да се забораваат децата кои учат онлајн.

повеќе

Под менторство на овој истраен истражувач, научник и педагог, се развивале и се формирале многумина трудбеници и афирматори на македонското културно наследство.

повеќе

Ковидот нема да нѐ победи. Да зборуваме за раст и развој, за подобар и забрзан раст, за паметен и зелен развој.

повеќе