Прокредит банка со нова мобилна апликација

Онлајн банкарството никогаш не било полесно. Со новата мобилна апликација на Прокредит банка имате целосна контрола врз вашата сметки, заштеди и картички. Истата ви нуди можност да префрлате и повлекувате средства на Flex Save штедната сметка и тоа со само еден клик, 24/7 без дополнителни провизии и пенали.

Отсега можете за само неколку минути да плаќате комуналии, како и да вршите останати плаќања во земјата директно преку вашиот смартфон.

Oваа апликација ги нуди следните поволности: преглед на состојба на сите ваши сметки, историја на сите трансакции, блокада/деблокада на картичка, промена на лимит за плаќања со вашата картичка, плаќања во земјата, пренос и повлекување од вашата онлјан штедна сметка – FlexSave, креирање на листа за налогопримачи...

Прокредит мобилната апликација е достапна на App Store и Play Store.

ЕУ, свесна за демократскиот дефицит на земјите од Западниот Балкан (но и останатите, претежно економски проблеми), како да тежнее кон формирање блиски, но и специфични односи со овој регион, без полноправно членство.

повеќе

Нарушени се човековите права и слободи, нема владеење на правото и правосудството, кои треба да бидат основа на процесот.

повеќе

Поентата на глобализмот е максимално економско вмрежување во десетици економски сојузи на секоја држава.

повеќе