Понуда од Мтел – за секој нов претплатник до 28 мај втор СТБ уред за само еден денар

Уживајте во одличните фудбалски доживувања кои што претстојат со одличната телевизија на Мтел.

Телекомуникацискиот оператор Мтел подготви нова супер промотивна за новите корисници на Mсат ТВ сателитската телевизија. Со секоја апликација за користење на Плус пакетот на Mсат ТВ идните корисници имаат можност да добијат втор СТБ уред за само еден денар во траење од 24 месеци.

Со новата промотивна понуда на корисници им даваме можност да уживаат во своите омилени телевизиски програми на два различни уреди. Мсат нуди богата и возбудлива содржина на филмските канали, Арена каналите ги пренесуваат најинтересните спортски случувања, како претстојното финале на Лига на шампиони а имаме и одличен избор и на музички, документарни и детски канали, велат од компанијата.

Промотивната акција е активна од 21 до 28 мај и може да ја искористат сите заинтересирани граѓани било каде низ Македонија.

Плус пакетот на Mсат ТВ вклучува повеќе од 130 канали со ексклузивна телевизиска програма вклучувајќи ги Арена и Еуроспорт спортските канали, Суперстар филмските канали, Еуроњус Србија, Пинк каналите. Пакетот, како и останатите два во понудата на Mсат ТВ, е достапен за новите корисници по промотивна понуда – половина претплата во првите 12 месеци.

 Комерцијален текст

 

 

Се докажува дека ЕУ интеграцијата е дијалектички процес, кој е подложен на динамика и на противтежни сили, процес кој нема да се одвива стабилно, автоматски и линеарно.

повеќе

Со францускиот предлог на патот кон ЕУ македонскиот народ ќе ја изгуби историската тапија врз сопствената свест и наследство.

повеќе

Ако пак се натури овој бесмислен консензус на Франција, кој ги признава сите емоции на Бугарија, тогаш оваа неспособна власт ќе не одведе подлабоко од сегашниот амбис.

повеќе