„Полео спорт“ наскоро со НОВА најголема фитнес продавница во Скопје сити мол

Во пресрет на претстојната летна сезона Полео спорт (Polleo Sport) наскоро ја отвора својата најголема продавница во Скопје сити мол. Ново место каде можат да се соберат сите љубители на спортот и здравиот начин на живот. В сабота, на 15 мај, Полео спортѕ носи пресметка на спортски начин што ниту еден вистински љубител на активниот спортски живот не смее да ја пропушти.

Кога избирате здрав начин на живот влијаете врз начинот на кој се чувствувате, вашата психолошка состојба, и вашиот квалитет на живот. Правите избор што често пати ќе ги инспирира  вашите пријатели, семејство и деца да направат промена во сопствените животи.

Како регионален и европски лидер во индустријата за спортска исхрана и фитнес опрема, Полео спорт расте и се подобрува од ден за ден, за да им го овозможи на своите клиенти најдоброто од палетата на светски брендови.

Целодневното дружење во новата продавница ќе биде проследено со музичка програма, бројни акции, предизвици и наградни игри, почитувајќи ги сите препораки на Владата за ковид-19.

Во  продавниците на „Полео спорт“ работи високо едуциран персонал кој го промовира концептот на здрав живот, чија цел е едукација и подигнување на свеста за тоа колку е важен активниот живот.

Полео спорт има најголем избор на спортска суплементација, био и здрава храна, фитнес опрема - сè на едно место, производи од најдобрите светски производители за суплементација и опрема како Optimum Nutrition, Scitec Nutrition, QNT, My Protein, ME: First, BSN, Garmin, Fitbit, Atleticore, Equa, Reebok, DC Comics, Under Armour, ZOE, TRX… и уште многу други светски брендови.

Носител е на престижниот сертификат за квалитет Супербрендс, како и на Грин супербрендс ознаката за бренд со високо развиена еколошка свест и одговорност.

Комерцијален текст

Узурпацијата на јавниот простор како камен за сопнување на граѓанскиот активизам.

повеќе

Паузата во борбата против коронавирусот, бизнисот ја користи за свое преструктуирање и за непосредни контакти со компаниите кои беа запоставени во изминатиот период.

повеќе

Страшно е да се помисли дека постојат луѓе што со години се распрашуваат, го истражуваат, и го следат животот на граѓаните преку социјалните мрежи и интернетот.

повеќе