Енергија за патување

ОКТА викендов ги изненадува купувачите

Ви треба енергија за добар пат викендов? ОКТА повторно ги изненадува купувачите. Наполнете гориво со врвен квалитет за минимум 1.000 денари и добијте енергетски пијалок или кафе од брендот на Нескафе.

Акцијата важи во петок од 13 до 18 часот на бензинската станица ОКТА Автокоманда во Скопје, на бензинската станица ОКТА Сарај, лоцирана на автопатот Скопје-Тетово (после првата патарина) и на бензинската станица  ОКТА на влез во Скопје. Бензинските станици ОКТА секогаш нудат врвен квалитет и најдобра услуга.

Комерцијален текст

Што правите министерке, кога ќе посетите еден приватен или државен иниверзитет за да видите што навистина се случува.

повеќе

Узурпацијата на јавниот простор како камен за сопнување на граѓанскиот активизам.

повеќе

Паузата во борбата против коронавирусот, бизнисот ја користи за свое преструктуирање и за непосредни контакти со компаниите кои беа запоставени во изминатиот период.

повеќе