Од утре метан на бензинската станица ОКТА во Автокоманда

Од утре, бензинската станица на ОКТА во Автокоманда ќе почне да работи со гас. Запазени се сите стандарди и процедури, тимот е обучен и од утре на оваа бензинска пумпа ќе се полни и метан.

Бензинската станица на ОКТА во Автокоманда е првиот деловен објект во општина Гази Баба кој почнува да работи на гас. Се очекува и другите комерцијални субјекти да го следат овој успешен пример и да се приклучат на гасоводната мрежа.

После речиси две години очигледно е дека менталното здравје на вработените е исто важно како и нивното физичко здравје. Сега повеќе од било кога, неопходен е силно развиен систем за управување со човечки ресурси.

повеќе

Јазикот е многу повеќе од структура на една реченица или граматика, јазикот е нашата историја, нашите обичаи и нашето наследство...

повеќе

Овој отпад, освен тоа што ја загадува животната средина, исто така предизвикува дефекти во машините, ги оштетува контејнерите и го спречува транспортот на друг отпад.

повеќе