Од денеска онлајн обложување на Спорт лајф

Од денеска стартува онлајн обложувањето на Спорт лајф (Sport Life) обложувалниците. Играчите кои ќе се регистрираат  ќе можат да се обложуваат преку интернет платформата на Спорт лајф.

Овозможен е едноставен, лесен и што е најважно сигурен пристап на сајтот на Спорт лајф  обложувалници, кој што и досега беше репер за број еден сајт за спортско обложување во Македонија.

Љубителите на спортското обложување ќе можат да ги користат предностите на онлајн обложувањето, со тоа што сега ќе имаат можност да ги уплаќаат своите тикети кога сакаат, директно од своите домови, преку своите телефонски, компјутерски или другите слични  уреди.

Правилата на игра се целосно усогласени и прилагодени, со што на играчите им се понудени и овозможени поедноставни чекори за игра, како и  начин на уплата и исплата на своите средства. Потребно е само да се регистрирате на сајтот на Sport Life и да уплатите средства на својата корисничка сметка.

Принципот на работа во прво време ќе се одвива со уплата на средствата преку e–banking, директно во  банка или пошта, а истите во зависност од времето на уплата на средствата, односно направената трансакција,  ќе може да се користат истиот или наредниот ден за обложување преку корисничкиот профил на интернет платформата на Спорт лајф. Плаќањето со платежни картички се очекува да започне во периодот што следи, со што уплатените средства ќе им бидат веднаш достапни на играчите за обложување.

Дали е аксиом дека со членството во НАТО е гарантирана безбедноста на Македонија? Дали почеток на преговори значи и отворен пат за членство во ЕУ?

повеќе

Што е со оние граѓани кои не се вклопуваат во нашиот (би)етнички дискурс?

повеќе

Постојат различни фактори кои влијаат на нивото на ризик кога станува збор за перење пари. Тоа може да биде од клиенти, региони, производи или ризик од финансиски инструменти. Разбирањето на овие ризици, како и факторите што придонесуваат, им овозможува на надлежните органи многу поефикасно да се заштитат од перење пари поврзано со корупција.

повеќе