Од денеска до 18 март „Лаки дејс” во „Нептун“ - најголеми попусти на целиот асортиман

„Нептун" е најголемата малопродажна и дистрибутивна мрежа во Македонија на производи од бела техника, апарати за домаќинство, телевизори, компјутери, лаптопи, телефони, производи за нега и убавина, апарати за ладење и греење.

„Нептун“ 20 години е присутна на македонскиот пазар и е застапена со 25 продажни салони во 21 град во Македонија. Со брендови во своето портфолио како Беко, ЛГ, Самсунг, Сони, Епл, Филипс, Бош, Асус, Нуавеј, Хитачи, Фуего..., „Нептун“ долго време е апсолутен лидер на пазарот во државава.

Компанијата е дел од бизнис кој постојано се менува каде секојдневно има некој технолошки новитет или некој понапреден модел. Сето тоа се причини поради кои компанијата постојано го следи наметнатото брзо темпо и е во чекор со потребите на клиентите да ги имаат најновите парчиња технологија во исто време со европските пазари.

Дополнително, за најдобро можно купувачко искуство, „Нептун“ нуди и широка палета на услуги на своите клиенти како лојална програма, инстант кредити, дополнителни гаранции, разни типови на достава, онлајн продажба и најновиот продукт кобрендирана кредитна и кешбек happy картичка. Со ова, потрошувачите во „Нептун“ добиваат најдобро можно купувачко искуство преку одбрана селекција на производи со докажан квалитет и услуги кои креираат дополнителна вредност.

Од денеска до 18 март во „Нептун“ има голема акција „Лаки дејс“ (Lucky days) со најголеми попусти на целиот асортиман и шопинг до 48 рати со хепи-кредитот!

Овој „Лаки дејс“ „Нептун“ на потрошувачите им овозможува најголеми попусти на целиот асортиман, шопинг до 48 рати со haPPy инстант кредитот, кешбек од 2,4% при купување со кобрендираната haPPy MasterCARD, за секоја кумулативна купопродажба во вкупна вредност од 30.000 денари се добива ваучер од 900 денари за идни купувања.

Комерцијален текст

 

Апелирам до лидерите на партиите да не им „помагаат" на кандидатите.

повеќе

Во ерата во која сите напредни земји во светот престануваат со употреба на фосилни горива, ние отвораме нови наоѓалишта, наоѓаме оправдување за исцрпување на необновливите ресурси и за активирање на најголемата глобална закана за морската биолошка разновидност.

повеќе

За жал многумина, а особено оние што треба, не може да ја видат историската димензија на оваа посета на еден папа на нашата земја.

повеќе