Обука за лидерски вештини за млади на Кроација осигурување живот

Кроација осигурување живот, како општествено одговорна компанија ги поканува сите млади вработени, студенти и невработени за учество под нејзино покровителство во бесплатната тридневна обука во живо онлајн (преку Зум) за вештините, алатките, знаењето и начинот на размислување кои ви се потребни за да ги водите другите - Лидерски вештини за млади - Aspiring Leadership.

Обуката ја извршува Мотива центарот за образование и обука на 28, 29 и 30 септември од 18 до 20,30 часот.

И Софија ќе треба да не го запре македонското евро-интегрирање на самиот почеток – и Скопје ќе треба да ја декомунистицира и дејугословенизира својата елита, економија, политика, наратива и медиуми.

повеќе

На светов има доволно место и за доктори и за антиваксери, и за научници и инженери, како и за рамноземјани и антимаскери, за уметници и фантазери.

повеќе

Во Законот кој е предложен воопшто не се цели на попишување на реалната состојба на терен, туку се цели на попишување на сите возможни граѓани заради задоволување на политички цели.

повеќе